icon-Flyt_byg-og-bo

Flyt, byg og bo

Campingpladser, festivaler og salgsområder

Campingområder

Campingområder på festivaler, spejderlejre, sportsarrangementer og lignende med et areal på mellem 1.000 m² og 3.000 m² til flere end 150 overnattende personer.  Der skal meddelelse med oplysning om områdets placering, indretning og brug, sendes til kommunalbestyrelsen senest 4 uger før området tages i brug.

Campingområder på festivaler, spejderlejre, sportsarrangementer og lignende med et samlet areal på over 3.000 m² til flere end 150 overnattende personer. Der skal ansøgning om byggetilladelse med oplysning om områdets placering, indretning og brug, sendes til kommunalbestyrelsen senest 4 uger før området tages i brug.

Campingpladser til færre end 150 overnattende personer er ikke omfattet af bestemmelsen.

Campingpladser, der er omfattet af campingreglementet, er ikke omfattet af byggeloven. Campingtelte til overnatning skal ikke byggesagsbehandles og skal ikke leve op til andre krav i bygningsreglementet.
 

Festivaler og salgsområder

Festival og salgsområder med et samlet areal under 1000 m² skal placeres, indrettes og bruges i overensstemmelse med bygningsreglementets bestemmelser.

For festival- og salgsområder med et samlet areal på over 1.000 m². Der skal ansøgning om byggetilladelse med oplysning om områdets placering, indretning og brug, sendes til kommunalbestyrelsen senest 4 uger før området tages i brug.

Du finder en mere detaljeret beskrivelse af hvordan du skal forholde dig i denne folder.

Kontakt Byggesagsbehandling

Åbningstider:
Mandag - onsdag 10-15
Torsdag 10-17
Fredag 10-13

Tlf: 64 74 75 19

OBS! Når du sender en mail til os, bliver du bedt om at bruge din Nem ID. På den måde bliver mailen sikker, og du kan skrive dine personlige oplysninger som fx dit CPR-nummer.