icon-Familie-og-børn

Familie, børn og unge

Er du bekymret for et barn eller et ungt menneske?

Kender du et barn, som har fortalt dig om, at han/hun er udsat for vold eller seksuelle overgreb? Eller er du bekymret for, om et barn du kender, bliver udsat for vold eller seksuelle overgreb? Du er måske også bare bekymret for et barn, du synes ikke trives eller lever under bekymrende forhold?

Så kontakt os! Du finder kontaktoplysningerne herunder:

Du kan døgnet rundt ringe til Børn og Unge.

Ring til børn/unge-vagten i rådhusets åbningstid på tlf. 51 37 44 35

Uden for åbningstiden, kan du få fat i os på børn/unge-døgnvagten på tlf. 29 36 55 28

Kontakt også gerne:

Især for samarbejdspartnere:

Kontakt vores tværfaglige teams

I Assens Kommune har vi særligt fokus på, at børn og unge ikke udsættes for vold eller seksuelle overgreb. Vi arbejder for at børnene og deres familier får hurtig hjælp, hvis det alligevel sker.

Hvis du har konkret viden om, at et barn har været ude for overgreb, har du faktisk pligt til at orientere kommunen. Barnets forhold vil så blive undersøgt nærmere.

Kontakt Børne- og Familieindsatser

Åbningstider:
Mandag - tirsdag - onsdag 10 - 15
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 13

Send sikker e-mail via virk.dk