Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Bolig og byggeri Byggegrunde Byggegrunde tæt på Odense

Byggegrunde tæt på Odense

Drømmer du om at bo i Odense? Vi har byggegrunde til salg lige uden for Odense Kommune. Få det bedste fra byen, landet og vandet.

Leder du efter en grund til salg i Odense og omegn?

Mange drømmer om at bygge en ny bolig på deres egen grund, men det kan være sin sag at finde en egnet byggegrund i Odense eller andre storbyer. Mange parameter skal gå op i en højere enhed: byggegrundens størrelse og pris, grundens beliggenhed i forhold til arbejdet, institutioner og indkøb. Mange drømmer også om en flot udsigt fra huset og nem adgang til naturen.

For mange vil en byggegrund i Odense være det helt rigtige valg - og mange har da også i de senere år valgt at bygge deres hus i Bellinge, og der er skudt op med nye boliger. Men der findes også spændende muligheder uden for Odense.

Det bedste fra begge verdener

Lige uden for Odense ligger en række dejlige byer der har meget at byde på. Her er der styr på alle de praktiske forhold i livet. Der er gode butikker og supermarkeder, gode institutioner, skoler og foreningsliv. Og hvis man ønsker det, kan man hurtigt lære naboerne at kende og knytte nye venskaber.

Samtidig kan man nemt pendle til arbejdspladsen i Odense Kommune eller andre steder. Man kan også nyde byens liv, kultur og restauranter.

I disse byer vil der ofte være grunde til salg - tæt på Odense og til priser, hvor der også er råd til den nye bolig - som jo trods alt er det vigtigste.

Byggegrunde tæt på Odense

Ny udstykning af byggegrunde på Vesterled

Anden etape af den populære udstykning Vesterled. En etape, hvor der i lighed med etape I indtænkes natur, naturlige vandveje og lokal regnvandshåndtering. I den sydlige afgrænsning af udstykningen vil det rørlagte vandløb, Pindstofteafløbet, blive genåbnet, så det løber frit. Det er det vandløb, der løber under Assens-banen og ned forbi Højfyns Friluftscenter.

Private byggegrunde i Tommerup St. 

Der er private byggegrunde til salg i Tommerup St. Se dem her: 

Landsbyen Verninge ligger sydvest for Odense, blot 7 min. fra Bellinge. Her er der en række grunde til salg i Ellekærshaven. Grundene er mellem 970 og 1.381 m2 store. I byen er der både dagpleje, vuggestue, børnehave og skole. Der er indkøbsmuligheder i Bellinge, Tommerup og Glamsbjerg.

Ud over de gode institutioner, er der også mange idræts- og fritidstilbud, hvor I hurtig kan falde til og få nye venner.

I Aarup finder du spændende byggegrunde i den nye udstykning Bakkehusene. Grundene ligger i den sydlige del af byen og har en fantstisk udsigt over landskabet.

Hvis du leder efter en grund til salg i Odense, hvor du kan bygge i flere etager, kan det måske være en god idé også at kigge i Aarup. På Eventyrbakken i Aarup kan du finde byggegrunde til salg, hvor du kan bygge i forskudte plan og har en fantastisk udsigt. 

Aarup ligger kun 25 minutters kørsel fra Odense.

Bente Koch Boe

Grundsalgsmedarbejder

Hvis I er nysgerrige på vores byggegrunde eller har spørgsmål til købsprocessen, kan I altid ringe til Bente.

Hun rådgiver gerne om den helt rigtige grund til jeres drømmehus og hjælper jer gennem hele købsprocessen.

Grundsalg

Rådhus Allé 5

5610 Assens

Ring til os

Få seneste nyt

Assens Kommune
Rådhus Allé 5
5610 Assens

CVR: 29189692

Telefon: 64 74 74 74

Telefontider

Lukkedage

Nyttige links