• Hjælp
 • Kontakt
 • You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyheder

 • Positiv holdånd blandt erhvervslivets repræsentanter til konference

  Assens Kommune har et mål om at skaffe 300 nye private arbejdspladser til kommunen inden 2020. Tirsdag aften var politikere og repræsentanter fra flere end 50 virksomheder derfor samlet i Vissenbjerg hos virksomheden Centrovice for at drøfte mulighederne for at realisere målet på en erhvervskonference.

 • Virksomheder tilfredse med Jobcenter Assens

  De erhvervsdrivende og virksomhederne i Assens Kommune er tilfredse med den service, de får fra Jobcenter Assens. De positive resultater fremgår af en tilfredshedsundersøgelse, som jobcentret gennemfører hvert år. Der er fremgang på alle parametre i forhold til sidste år.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Nytårskur 2017

    Udvikling Assens' og Assens Kommunes Nytårskur 2017 blev en bragende succes med mere end 225 gæster. Forbundsformand Claus Jensen fra Dansk Metal, borgmester Søren Steen Andersen og erhvervs- og turismechef Kristine Lyngbo holdt tale. Arena Assens stod for forplejningen - med fokus på lokale produkter fra bl.a. Agger Vin og Summerbird. Og så var der naturligvis masser af snak og netværk. Vi glæder os allerede næste år. Se flere billeder herunder.

 • Ny turistguide på gaden

  Vi synes, at vi har det hele på Vestfyn. Smukke børnevenlige strande, bakker, dybe skove, unikke attraktioner, hyggelige byer med stolte traditioner og masser af aktiviteter og kulturelle oplevelser. Her kan du både finde ro og tid til samvær og holde aktiv ferie til lands og til vands. Vestfyn og Assens ligger midt i Danmark. Du kan nå til det hele på et par timer, men du kan også bare blive her og nyde ferien. Vi har oplevelser for alle – og her er så smukt. Vi har samlet det her i vores nye turisguide, som du kan downloade her

Udvikling Assens