• Hjælp
 • Kontakt
 • Åbningstider
 • You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyheder

 • Togfonden: Transportudvalget i marken for at se konsekvenser af linjeføring på Vestfyn

  En ny jernbane over Vestfyn er nødvendig for at sikre timedrift mellem de større danske byer. Men linjeføringen er endnu ikke fastlagt. Folketingets Transportudvalg var i dag, mandag, på studietur for at se, hvorfor byrådene i Middelfart og Assens kommuner peger på den nordlige linjeføring.

 • Togfonden: Assens og Middelfart kommuner tager imod Transportudvalget mandag

  Mandag kommer politikerne fra Folketingets Transportudvalg til Vestfyn. Her skal de se konsekvenserne af hhv den nordlige og den sydlige linjeføring, når en ny jernbane skal sikre timedrift mellem de største danske byer. Byrådene i Assens og Middelfart kommuner peger sammen på den nordlige linjeføring som den absolut bedste løsning for Vestfyn.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Erhvervsuddannelserne som vejen til vækst og værdiskabelse

  Torsdag den 18. maj 2017 var 160 erhvervsledere samlet på Sinatur Hotel Gl. Avernæs til Udvikling Assens’ årlige erhvervskonference. Programmet satte fokus på erhvervsuddannelserne som vejen til vækst og værdiskabelse. De mange deltagere spændte vidt fra Vissenbjerg i nord til Haarby i syd – fra store veletablerede virksomheder som Montana, Strøjer og Offer Madsen til nystartede iværksættere som Hall Audio og Hofstra & Wagner.

 • Årets Virksomhed 2017

  Det blev Palle Johansen, Assens Murer- og Entreprenørforretning, der fik prisen som Årets Virksomhed i Udvikling Assens 2017. Prisen blev uddelt ved foreningens erhvervskonference torsdag den 18. maj. Med murermester Palle Johansen i spidsen er Assens Murer- og Entreprenørforretning en virksomhed med hjertet på rette sted. Her er social ansvarlighed en del af DNA’et. Og her er en rummelighed, der gør en tydelig forskel. Virksomheden rummer mennesker med barrierer, som andre har haft svært ved.  Der er plads til alle – og de får det bedste frem i alle. Virksomheden er indstillet til prisen af Job- og Kompetencecentret i Assens Kommune på baggrund af deres gode samarbejde med Jobcentret, Ungeenheden og Job- og Kompetencecentret i forbindelse med at hjælpe ledige borgere i beskæftigelse.

Udvikling Assens