• Hjælp
 • Kontakt
 • You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyheder

 • I Assens har vi plads til dig og din båd

  Det er budskabet, når Assens Marina og Assens Kommune inviterer indenfor på standen i messecentret i Fredericia, når den store bådmesse, Boat Show 2017, slår dørene op på fredag. Målet er at øge kendskabet til og fortælle om Assens, som et attraktivt sted for bådejere.

 • Positiv holdånd blandt erhvervslivets repræsentanter til konference

  Assens Kommune har et mål om at skaffe 300 nye private arbejdspladser til kommunen inden 2020. Tirsdag aften var politikere og repræsentanter fra flere end 50 virksomheder derfor samlet i Vissenbjerg hos virksomheden Centrovice for at drøfte mulighederne for at realisere målet på en erhvervskonference.

Se alle nyheder

Nyheder fra Udvikling Assens

 • Årets virksomhed 2017

  Torsdag den 18. maj 2017 kårer Udvikling Assens igen Årets virksomhed blandt vores medlemmer ved en festmiddag på Sinatur Hotel Gl. Avernæs. Vi har brug for DIN hjælp til at finde den helt rigtige modtager af prisen, der består af et diplom samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg. Årets tema er socialt ansvar (også kaldet CSR). Vi skal finde den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt på det sociale område – som tager et ekstra ansvar for de svagere i vores samfund. Det kan være en virksomhed, der gør en særligt indsats for udsatte unge, en virksomhed, der støtter handikapidræt, har taget integration af flygtninge/indvandrere op - eller noget helt fjerde…

 • Fynske virksomheder vil ikke flytte

  En ny undersøgelse fra Dansk Industri viser, at lige knap 60 procent af de fynske virksomheder ikke ville flytte sig så meget som en millimeter - om de så kunne flytte hvorhen i verden de ville. Det blev Erhvervs- og turismechef Kristine Lyngbo fra Udvikling Assens interviewet om i på TV2Fyn den 17. januar kl 17.45. Klik herunder her for at se interviewet.

Udvikling Assens