Assens Kommune

Vand om vinteren

I søer, fjorde og stille havområder, hvor der ofte kommer is på vandet, sker der hvert år isulykker, hvor mennesker går igennem isen. Det kolde vand giver ofte ulykkerne fatale konsekvenser.

Læs mere på Trygfondens hjemmeside respektforvand.dk

Vidste du
Flyttilassens.dk
 - At du nemt kan få et overblik over skoler, byggegrunde, fritidsaktiviteter, m.m. i Assens Kommune? Vi har samlet det hele på vores tilflytterportal. 

Skøjtesøer

Assens Kommunes officielle skøjtesøer

Der er pt. ingen åbne officielle skøjtesøer i Assens Kommune 

Vissenbjerg
Østervang sø: Lukket
Mølledammen ved Lergyden: Lukket

Tommerup
Langsted gadekær: Lukket
Verninge gl. branddam (Irisvej): Lukket

Haarby
Søen ved Trunderupskoven: Lukket

Assens
Kaal mølledam: Lukket
Strandmølledammen: Lukket
Galledammen: Lukket
Sønderby sø: Lukket
Turup gadekær: Lukket

Aarup og Glamsbjerg
Ingen skøjtesøer


 

skøjter

Lige så snart vores entreprenør vurderer, at det er forsvarligt at begynde at måle istykkelsen, vil disse målinger blive lagt på nettet, så man kan følge med i, hvornår skøjtesøerne vil blive frigivet til skøjtning.

Skøjtesøerne vil først blive frigivet når istykkelsen på søerne er 13 cm. Indtil da opstilles der skilte med ”Færdsel på isen forbudt – overtrædelse straffes med bøde” Politiet/Assens Kommune.

Søer/gadekær m.m., som ikke er på listen, vil ikke blive målt og derfor er al færdsel forbudt på disse søer/gadekær m.m., da kommunen ikke kan garantere, at isen har en tykkelse, der gør, at det er sikkert at færdes på isen.

Er der spørgsmål til skøjtesøerne, er man velkommen til at kontakte Trafik på tlf. 64 74 75 08 eller mail vejogtrafik@assens.dk

 


Siden er oprettet 07.12.2010. Siden er opdateret 14.10.2015.
Har du kommentarer til hjemmesiden, så send en mail til webredaktionen.