Assens Kommune
Vidste du
Natur Strategi
Vidste du at Assens Kommune har sin egen facebook side for Natur og Friluftsliv?

Hør Syngedrengene opføre ny kormusik

Torsdag den 6. juni 2013 opfører Syngedrengene ved Vor Frue Kirke i Assens ny kormusik. Det sker sammen med ni andre fynske kor ved en fælles, gratis koncert i Svendborg.

10 kor, 10 komponister, 5 forfattere og én Michael Bojesen. Sådan lyder opskriften på en unik koncert præsenteret af Kulturkaravanen, som Kulturregion Fyn og korfestivalen SyngSydfyn står bag. Uropførelsen i Svendborg den 6. juni 2013 klokken 19.00 er kulminationen på et halvt års intenst arbejde af folkene bag projektet og de medvirkende aktører.

SyngedrengeneS/H
Syngedrengene ved Vor Frue Kirke i Assens.

Syngedrengene ved Vor Frue Kirke i Assens er naturligvis med, og de har haft rig mulighed for at øve sig på de sange, som skal opføres ved koncerten. Den 21. maj havde de nemlig besøg af dirigenten og komponisten Michael Bojesen, blandt andet kendt fra DR-programmet "Maestro", der på en workshop øvede sammen med drengene.

Mødes for første gang
Når Syngedrengene den 6. juni skal optræde med de nye sange, er de første gang, at de skal synge sammen med de andre kor. Ti kor er der i det hele, så hver fynske kommune er repræsenteret med ét kor. Fem fynske forfattere har sat ord på Fyns sjæl, og hver tekst har fået en rytmisk og et mere klassisk arrangement komponeret af fynske komponister. Derfor vil du som publikum ved koncerten komme til at opleve samme tekst fortolket på to måder.

Vil du være publikum?
Har du lyst til at høre Syngedrengene og de andre kor, så finder koncerten sted på torsdag den 6. juni klokken 19.00. Adressen er Svendborg Borgerforening, Guldsalen, Ramsherred 5, 5700 Svendborg.AddThis
Siden er oprettet 04.06.2013. Siden er opdateret 04.06.2013.
Har du kommentarer til hjemmesiden, så send en mail til webredaktionen.