Assens Kommune
Vidste du
Fyns sundeste arbejdsplads 2011
- at Assens Kommune er kåret som Fyns Sundeste Arbejdsplads i 2011?

PULSløb'12

Torsdag den 20. september kl. 17 løb Pulsløb '12 af stablen. Omkring 550 løbere forcerede en fem kilometer lang og udfordrende rute, der begyndte og sluttede ved Arena Assens. Borgmester Finn Brunse var sat i spidsen på cyklen og viste løberne rundt på ruten.

Undervejs kom løbernes lægmuskler på prøve, da de skulle løbe på volden ved de store jordbassiner og i sand langs marinaen.

På førstepladsen kom Peter Ejersbo fra Glamsdalens Idrætsefterskole, som løb turen på 17 minutter og 22 sekunder. I hælene på ham kom Søren Lund fra Assens.

Vandrepokalen til det største hold gik til Glamsdalens Idrætsefterskole, der stillede med 105 løbere.
Pulsløb'12 - start

1-2-3 LØØØB...

Pulsløb'12
Humøret var helt i top!PULSEN er et 30.000 m² stort udendørsområde, hvor kommunens borgere og turister kan få pulsen til at stige eller falde…

Læs pressemeddelelsen om PULSEN her.

Tirsdag d. 25. oktober 2011 blev PULSEN indviet. 

PULSEN ved Arena Assens
PULSEN
PULSEN ved Arena Assens
Legeplads * Gamezone * Motion


Formålet med PULSEN har fra starten været at skabe at et område, hvor der er mulighed for at udøve forskellige former for uorganiseret idræt og andre aktiviteter. Området består af zoner – grønne, urbane og en gamezone, der giver plads til mange typer af aktiviteter og ikke mindst muligheden for at slappe af. Zonerne er forbundet af en rød hovedfordelingsakse, som leder dig gennem hele området.

Petanque, squash, løbebane, badminton, trampolin, legeplads, bålplads, picnic, skaterbaner, klatrenet, længdespring, højdespring, vandpytter, styrketræning, armgangsstativ, krolf, fodbold, rundbold… PULSEN giver plads til mange forskellige aktiviteter.

Pulsen er for alle - både børn, unge og voksne kan få glæde af det nye område.

Bag projektet PULSEN står Lokale- og Anlægsfonden, Assens Kommune, Arena Assens Fonden, Assens Forsyning, Danisco samt Grundejerforeningen Sukkerfabrikken. Skitseforslaget er udarbejdet af Keinicke & Overgaard Arkitekter.

 

 AddThis
Siden er oprettet 29.09.2011. Siden er opdateret 01.07.2014.
Har du kommentarer til hjemmesiden, så send en mail til webredaktionen.