Assens Kommune

Indskrivning

Indskrivning til 0. klasse
Du kan indskrive dit barn til 0. klasse på folkeskolerne i Assens Kommune til skoleåret 2014/2015.

Indskrivningen foregår digitalt og skal ske inden udgangen af uge 4 i 2014.

Forældre er velkomne til at henvende sig på den enkelte skole for at få nærmere oplysninger om indskrivning, herunder eventuelt informationsmøde eller søge oplysninger på skolens hjemmeside.
Skolernes hjemmesider kan findes via Assens Kommunens hjemmeside www.assens.dk - under FAMILIE, BØRN & UNGE - Skole og Uddannelse - Folkeskoler og SFO eller ved at klikke her

HUSK at benytte den digitale skoleindskrivning - også selv om dit barn skal starte på en privat- eller friskole.

Hvordan indskriver du?
Du skal skrive dit barn ind på hjemmesiden www.indskrivning.dk, hvor du logger ind med din NemID eller Digital Signatur. På hjemmesiden finder du en vejledning til indskrivning.
 
Skriv dit barn op her (KMD Skoleindskrivning)

Manual - hvis der er problemer med indskrivning

Indskrivning til SFO
Når du har indskrevet dit barn i skole, har du mulighed for at tilmelde dit barn til SFO. Du skal blot klikke på det link, der fremkommer, når du har afsluttet i indskrivningen til skole.

Optagelse i 0. klasse
Børn, der fylder 6 år i 2014, er undervisningspligtige og skal normalt optages i 0. klasse.
Børn, der fylder 5 år inden den 1. oktober 2014, vil kunne optages i 0. klasse, hvis de må antages at kunne følge undervisningen.

Ansøgning om udsættelse
For de børn, der i forbindelse med skoleåret 2013/2014 har fået bevilget udsættelse af undervisningspligten, vil skulle påbegynde skolen direkte i børnehaveklasse i skoleåret 2014/2015.

Hvis der ønskes udsættelse af undervisningspligten, er det i Assens Kommune skolelederen på den enkelte skole, der kan bevilge udsættelse. Ansøgning om udsættelse sendes til skolelederen på distriktsskolen.


 

AddThis
Siden er oprettet 08.01.2008. Siden er opdateret 28.11.2013.
Har du kommentarer til hjemmesiden, så send en mail til webredaktionen.